زیلینک، وبسایت رایگان تو، با امکانات کافی!

زیلینک، وبسایت رایگان تو، با امکانات کافی!

قبل از هرچیزی بگیم که راستش هیچ اطلاعی در مورد سازندگان زیلینک و کارکنانش نداریم و تبلیغاتی درکار نیست! صرفا این معرفیه یک قابلیت جالبه که ما بارها تست کردیم و برای شما هم قطعا کاربردهای زیادی خواهد داشت.

بی‌شک داشتن یک وبسایت، یکی از واجبات برای هر بیزنس و کسب‌وکاریه.

ولی خب بعضی‌ها فکر میکنن هزینه کردن برای راه‌اندازی یک وبسایت فعلا براشون اولویت نیست و نسبت به این موضوع گارد دارن. اگر تو هم جز این دسته افرادی، این مقاله بقول صابر، ثوثیتِ توصیه مخصوص خودته.

قطعاً نمیشه مُنکِر شد که ما برای ارجاع دادن مخاطبامون برای لینک‌های مختلف، فروش محصول، خدمات یا آموزشمون، پرداخت از طریق درگاه و …،  نیازمند وبسایت هستیم ولی ممکنه در برخی مواقع نتونیم هزینه‌ای بابت راه‌اندازی یک وبسایت حرفه‌ای پرداخت کنیم. پس میریم سراغ پلتفرم‌هایی که این امکانات رو بدون هزینه (و برای برخی امکانات بیشتر، با هزینه کم) برامون فراهم کنه

توی این مقاله قراره زیلینک رو بهتون معرفی کنیم.

زیلینک یک پلتفرم برای فعالان در شبکه‌های اجتماعی، علی‌الخصوص اینستاگرامه که بتونن بیشتر از یک لینک رو به کاربراشون در لحظه نشون بدن، تفاوتی نداره بایو پیج باشه یا توی استوری هاشون!

  • اگر یک ادیتور و تدوینگری، گرافیک دیزاینری و میخوای پک‌های پریست، موشن، فوتیج، وکتور و آیکون رو برای فروش بذاری،‌ قطعا به یک لینک توی بایو پیجت نیاز داری که مخاطب با کلیک روی اون، بتونه خدمات و محصولاتتو ببینه!

  • اگر یک محصول آموزشی داری، وسط کمپین فروش هستی و میخوای کاربران رو هدایت کنی به لینکت، دوره‌ات رو برای فروش بذاری، نیاز به یک لینک داری که کاربر روش کلیک کنه و بتونه پیدا کنه محصولتو .

  • اگر بجز اینستاگرام، پلتفرم‌های اجتماعی دیگه‌ای داری که مخاطبات میتونن اونجا هم دنبالت کنن، باز هم نیاز به یک پروفایلی داری که بتونی همه‌ی لینکات رو داخلش قرار بدی و مخاطبات رو به مقصدی که میخوای هدایت کنی.

برای دستیابی به همه‌ی این اهداف، کافیه وارد سایت زیلینک بشی

کافیه روی ثبت‌نام کلیک کنی و مراحل ثبت نام رو تکمیل کنی.

بعد‌از ساختن حسابتون، شما وارد داشبورد زیلینکتون میشید، جایی که میتونید پروفایل خودتون رو ایجاد کنید.

روی به علاوه کلیک کنید.

در این مرحله، شما میتونید ادرس شخصی‌سازی شده زیلینک خودتون رو بسازید

مثلا ((zil.ink/saberoo و روی مرحله بعد کلیک کنید

در این مرحله، میتونید در ردیف بالا، یک عکس که میتونه لوگوی برندتون، عکس پروفایلتون و یا هر عکسی که میخواید کاربر با کلیک روی لینکتون اونو ببینه رو بذارید.

در قسمت عنوان، میتونید یک اسم، شعار یا اسمتون رو بنویسید و در قسمت زیرعنوان، میتونید یک بریف (خلاصه) از فعالیتتون و محتوای اون زیلینک ساخته شده رو بنویسید و سپس روی مرحله بعد کلیک کنید.

در این مرحله، باید حوزه فعالیتمون رو انتخاب کنیم.

اگر فروشنده محصول خاصی هستید، روی فروشگاه کلیک میکنید، اگر مدرس هستید، میتونید وارد کتگوری آموزش بشید و با توجه به عنوان‌ها، حوزه فعالیتتون رو انتخاب کنید.

و سپس ذخیره رو بزنید.

حالا پروفایل شما ساخته شد.

میتونید با کلیک کردن روی آیکون تنظیمات، شخصی سازی ظاهر و قالب زیلینکتون رو شروع کنید.

همه ی این امکانات رو میتونید بر اساس سلیقه خودتون و یا با الگو گرفتن از تم و طراحی زیلینک‌های بقیه، شخصی سازی کنید.

بعد از اینکه مراحل طراحی زیلینکتون تموم شد و ذخیره اش کردید، روی به علاوه وسط کلیک میکنید.

این قسمت دیگه عملا ته کاره!

اگر قصد قراردادن لینک پرداخت روی زیلینکتون دارین، میتونین لینک درگاه پرداخت‌هاتون مثل زرین پال، نکست‌پی و یا… رو قرار بدید.

اگر میخواید کاربران در شبکه‌های اجتماعی مختلف بتونن باهاتون ارتباط بگیرن، لینک و یا مشخصات باقی شبکه‌های اجتماعیتون رو میتونید اونجا قرار بدید.

و همه‌ی این امکانات رو میتونید تو زیلینکتون قرار بدید و زیلینک‌های مختلف بسازید که نمونه های ساخته شده‌اش رو هم میتونید توی صفحه اصلی خود زیلینک ببینید.

دیدگاه‌ها ۲
ارسال دیدگاه جدید